top of page

JOCS DE ROL

A TRICRIC volem ensenyar a jugar a jocs de rol, i per això farem una sessió de jocs de rol el dia 17 de novembre a les 16:30 a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

Què és un joc de rol?

Un joc de rol és un joc que es basa en la descripció d'una situació fictícia i on els jugadors poden canviar els esdeveniments de la narració pel fet que controlen les accions conscients d'alguns dels personatges del joc. Normalment es juga entre dues o més persones, una de les quals assumeix el paper de Màster, mentre que la resta assumeixen el control d'un personatge. Les accions les valida el Màster, que pot ser per diversos mètodes, el més comú és per tir de daus.

Què necessito per jugar a rol?

Daus, que poden ser, depenent del joc, de 3, 4, 6, 8, 10, o 12 cares, però aquesta vegada els posem nosaltres ;). Per a jugar al nostre joc de rol, necessites tindre correu electrònic i telèfon de contacte. Per poder gaudir millor de l'experiència és imprescindible tindre una bona capacitat d'imaginació i d'interpretació, però no et preocupis si no en tens una bona capacitat d'aquestes, sempre hi han papers que s'adapten a tu.

Qui farà de Máster?

Els nostres Màsters seran 3 membres de Tricric i col·laboradors amb Tricric, els quals són Javi, Maria y Anna.

Com ho hem organitzat?

Es faran 3 grups de 5 persones sense comptar el Màster, el que ens dóna un màxim de 15 jugadors, tots 3 grups a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

Com m'hi inscric?

Hem habilitat un Formulari de Google, que trobaràs al final d'aquest post, on hi has de posar les teves dades, i amb això ja és suficient. Quan ho facis rebràs un missatge de correu electrònic amb la normativa de l'activitat, que també trobaràs al final del post. Si alguna persona s'inscriu quan no hi quedin places, se li enviarà un missatge de correu electrònic informant-li, amés a més, es tindrà en compte aquesta persona per a una propera sessió de jocs de rol que organitzem.

Enllaços:

Formulari d'inscripció: Clica aquí.

Normativa de l'activitat: Clica aquí.

Publicacions destacades
Publicacions recents
Etiquetes
No hay tags aún.
Xarxes socials
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Long Shadow
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Long Shadow
bottom of page