top of page

Tarda de jocs, 28 d'abril

Aquesta setmana toca tarda de jocs, on tindrem dos jocs adictius i divertits. Tenim com a joc principal el UBONGO, i com a un de ràpid el JUNGLE SPEED. Vine a pasar una bona estona divertint-te amb nosaltres i gent a la que també li agrada jugar, no t'ho pots perdre.

Més informació sobre les tardes de jocs aquí.

 

COM S'HI JUGA?

UBONGO

Cada jugador rebrà una plantilla en cada ronda i 12 peces. Un dels jugadors tirarà un dau i li donarà la volta al rellotge de sorra. El dau mostrarà una imatge, la qual indica en la plantilla quines peces s'han d'utilitzar. L'objectiu és completar el puzzle de la plantilla amb les peces que el dau ha sel·leccionat abans que els altres jugador (s'ha de cridar "UBONGO!" al acabar). Quan els jugadors acabin de fer el trencaclosques podràn agafar 2 gemes del carril que vulguin (sempre en ordre d'acabament del trencaclosques y de les gemes del carril, no es poden agafar les gemes que estàn en 3ª o més posicions). Els jugador que no acabin el trencaclosuqes proposat abans de que s'acabi el temps no agafarán gemes. Guanya el jugador que més gemes d'un mateix color tingui al final de la partida.

JUNGLE SPEED

Tots els jugadors mostren a la vegada una carta, si la imatge d'aquesta es repeteix en la carta d'algún altre jugador s'ha d'agafar el més ràpid posible el pilar que estava, prèviament, en algún punt que tots els jugadors arribin igual (nomès aniràn a agafar-lo els jugadors que tenen la imatge repetida). Guanya el jugador que agafi abans el pilar. Hi ha una carta que la seva función és fer que TOTS els jugadors hagin d'agafar el pilar.

 

T'hi esperem, no pots faltar.

Publicacions destacades
Publicacions recents
Etiquetes
No hay tags aún.
Xarxes socials
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Long Shadow
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Long Shadow
bottom of page